WK 2014

WK Voetbal 2014

WK Voetbal 2014 Brazilië

Op deze WK Voetbal (en ook EK voetbal) website kunt u straks vrijwel alles vinden over het EK en WK Voetbal. Het EK en WK Voetbal is doorgaans een spannend toernooi, met vele verrassingen. Herinnert u zich bijvoorbeeld de Denen op het ek voetbal in Zweden (1992), die vanuit hun vakantieadres nog even mee mochten doen aan het EK Voetbal en prompt het toernooi winnend wisten af te sluiten.

Of de stug spelende Grieken op het EK voetbal 2004, die verrassend wisten door te dringen tot de ek voetbal finale en nog verrassender die EK voetbal finale wisten te winnen van het gastland Portugal.

En het mooiste EK voetbal toernooi werd in de zomer van 1988 dat ek voetbal werd gespeeld bij ons buurland Duitsland. Het zou een hete zomer worden voor de voetballiefhebber, want we wonnen het EK Voetbal.

Later sprak onze bondscoach van toen; de legendarische woorden: “We hebben twee finales gespeeld”. Hij bedoelde de halve finale waarin we revanche namen op verloren WK Finale van 1974, waarin we verloren van de Duitsers. (zie foto voor EK voetbal selectie van 1988).

De mooiste EK Voetbal wedstrijd

De mooiste ek voetbal wedstrijd die ooit gespeeld is door Oranje is ongetwijfeld de halve finale op het Ek voetbal 1988 in Duitsland. We wonnen daar met 2-1 van het gevreesde West-Duitsland. Iedereen was er tijdens deze wedstrijd op gebrand om revance te nemen op de verloren WK Finale van 1974. Het lukt het elftal van Rinus Michels door de Duitsers met 2-1 te verslaan.

Het winnende doelpunt werd gemaakt door de topscoorder van het ek voetbal: Marco van Basten (zie foto). Rinus Michiels zei destijds dat we 2 ek finales hadden gespeeld, hij bedoelde daarmee dat de halve finale eigenlijk ook een ek finale waardige wedstrijd was. Na de wedstrijd tegen West-Duitsland moest Oranje het in de finale opnemen tegen de lastig te bespelen USSR. Deze eerste ek voetbal finale wist Oranje te winnen met 2-0 door doelpunten van aanvoerder Ruud Gullit en door een fantastisch doelpunt van Marco van Basten. Alle ek voetbal verhalen kunt u nog eens rustig na lezen op deze informatieve ek voetbal website. (een bron van informatie)

WK Voetbal winnaar voorspellen

Elke 4 jaar is het weer de vraag wie het WK Voetbal toernooi gaat winnen, vaak zijn het verrassende winnaars. Hier kunt u een gokje wagen wie de winnaar gaat worden van het komende EK Voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. Wordt het weer een verrassing? Dan kunt u een gokje wagen en uw banksaldo aardig spekken.

WK Voetbal Finale

Wie de WK Voetbal Finale dit jaar gaat winnen blijft natuurlijk de vraag, gaat de WK voetbal winnaar komen uit het lijstje favorieten bij de bookmakers, (Speel hier mee met een bookmaker spel) of gaat er een relatief onbekende tegenstander met de EK voetbal beker aan de haal ? Het zou allemaal mogelijk zijn. Wij hopen dat de zomer van 2008 een hete zomer gaat worden voor de voetballiefhebber. Het EK Voetbal in 1988 bracht de echte voetballiefhebber in extase, want wat een prachtig ek voetbal hebben wij gespeeld destijds bij onze aartsrivaal Duitsland.